Termeni si conditii

In jos

Mesage Icons Termeni si conditii

Mesaj  Bogo la data de Mar Mar 04, 2008 1:56 am

(ultima actualizare: Martie, 2008)

Forumul ARAS este un forum destinat in principal discutiilor din domeniul HIV-SIDA, abaterile dincolo de sfera acestui domeniu sunt permise doar in masura tolerantei administratorului.

Forumul ARAS încearcă să iţi protejeze identitatea. Aceşti "Termeni şi condiţii" se aplică numai asupra forumului ARAS şi a serviciilor puse la dispoziţie de acesta; nu sunt valabile pentru alte servicii afiliate www.arasnet.ro sau www.aras.forumhit.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile ce urmează şi toate informaţiile puse la dispoziţie, pentru a înţelege cât mai bine responsabilităţile şi limitările ambelor părţi.

Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele intra in proprietatea intelectuala a forumului ARAS www.aras.forumhit.ro si al site-ului www.arasnet.ro. Asociatia Romana Anti-SIDA isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie.

Forumul ARAS este dedicat atat persoanelor afectate de HIV/SIDA, cat si tuturor persoanelor seronegative, materialele publicate oficial fiind adecvate pentru toate persoanele, de toate vârstele. Exista si limitări ale acestei reguli, deoarece conţinutul postat de membrii poate ieşi din aceste tipare.

Nu se accepta limbajul vulgar sau cuvintele cu tenta discriminatorie sub nici o forma. Daca chiar simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, abtineti-va! Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul membrilor.

Nu se accepta reclama si publicitatea facuta prin intermediul acestui forum decat cu acordul administratorului de forum. Utilizatorului care va utiliza acest forum in scop de reclama si publicitate ii va fi blocat accesul la acest forum.

Asociatia Romana Anti-SIDA nu poate garanta veridicitatea informaţiilor postate de membrii forumului. Membri au obligaţia de a lua la cunoştinţă care sunt regulile fiecărui serviciu oferit de forumul ARAS şi trebuie să confirme pentru a putea avea acces la forum. Nerespectarea regulilor impuse de Asociatia Romana Anti-SIDA duce la fenomenul de garantare limitată a direcţiei de audienţa iniţială. Doar acţiunile "ilegale" (conform Termeni şi condiţii) ale membrilor pot perturba audienţa generală. In acest caz Asociatia Romana Anti-SIDA nu poate fi trasă la răspundere pentru încadrarea greşită a audientei. Asociatia Romana Anti-SIDA se obligă să reacţioneze la orice sesizare privind ilegalităţile făcute de membrii/vizitatorii acestuia, şi după caz să sancţioneze prin blocarea accesului (ip) la serverul www.aras.forumhit.ro sau să trimită avertismente către persoana care nu respectă aceste prevederi.

Colectarea informaţiilor private
La unele pagini, Asociatia Romana Anti-SIDA, poate colecta anumite informaţii, cum ar fi adresa de e-mail, nume, telefon, ip. Asociatia Romana Anti-SIDA poate colecta de altfel şi informaţii demografice, cum ar fi cod poştal, vârsta, sex, orientare, preferinţe, interese. Informaţiile respective pot fi combinate si cu alte informaţii ale serviciilor interne.

Profilele publice conţin numai informaţiile specificate/introduse de Dvs. si cele generate de sistem, cum ar fi data adăugării profilului sau contorizarea vizitelor. Va rugam sa luaţi in considerare ca informaţiile publice pot fi colectate de oricine intra in contact cu acestea. Asociatia Romana Anti-SIDA va ajuta la păstrarea riscului minim, prin acesta înştiinţare si va sugerează sa nu va publicaţi informaţii strict personale, cum ar fi adresa în profilele publice, guestbook sau forum.

Utilizarea informaţiilor personale
Asociatia Romana Anti-SIDA colecţionează informaţiile dvs. si le foloseşte la punerea in funcţiune a serviciului cerut. Aceste informaţii nu pot fi folosite in scopuri publice si nici nu pot fi transmise la cerere către alte parţi, daca persoana in cauza nu si-a dat consimţământul.

Asociatia Romana Anti-SIDA poate folosi adresa de mail pentru a trimite spoturi/mesaje publicitare ale serviciilor interne sau externe.

Asociatia Romana Anti-SIDA nu vinde sau închiriază informaţii personale ale membrilor/vizitatorilor. Informaţii precum (e-mail, nume, adresa, telefon) nu pot fi transmise la terţe părţi. Asociatia Romana Anti-SIDA nu poate folosi informaţiile utilizatorilor, precum rasa sau orientarea sexuală pentru a susţine o cauză publică.

Asociatia Romana Anti-SIDA îşi rezerva dreptul de a retrage/şterge/furniza anumite informaţii în cazul în care legea o cere în mod explicit, împuternicită de acte oficiale. Cazuri în care Asociatia Romana Anti-SIDA îşi însuşeşte dreptul de a şterge informaţiile unui utilizatori/vizitator: instigare la ură, discriminare pe diferite criterii, prejudicii aduse imaginii publice/private, defăimarea instituţiilor, pornografia cu minori sau promovarea altor activităţi interzise de legile statului român.

În cazul in care legea cere furnizarea unor informaţii privind un anumit vizitator/membru, Asociatia Romana Anti-SIDA se va conforma procedurilor existente in legislaţia din România. Cazuri in care legea ar putea cere informaţii precum adresa de mail, ip, telefon, etc: vizitatorul/membrul a încălcat legea statului roman sau a altui stat si furnizarea acestor informaţii este necesara derulării anchetelor.

Controlul asupra informaţiilor proprii
Controlul informaţiilor introduse poate fi făcut din panoul de administrare al fiecărui serviciu care necesita aşa ceva. În cazul in care informaţiile au fost introduse în forum sau guestbook nu pot fi modificate/şterse de către cel care publică deoarece astfel de sisteme nu au o funcţie care sa permită aşa ceva. În acest caz, singura persoană care poate şterge/modifica astfel de informaţii este administratorul acestui forum. Toate cererile de modificare/ştergere a informaţiilor postate public în guestbook sau forum vor trebui trimise la adresa aras.forum@gmail.com. Va reamintim ca unele informaţii nu pot fi modificate nici de webmaster sau de administratorul serverului.

De altfel, modificarea parolei la cerere nu poate fi făcuta deoarece aceasta este codata de către sistem si nu poate fi descifrate nici de către webmasterul site-ului. Parola poate fi re-generata automat de către sistem in momentul in care este apăsat linkul de parola uitata. Eventualele erori ale sistemului in ceea ce priveşte parola, nu pot fi puse pe seama webmasterului sau a administratorului. In acest caz, Asociatia Romana Anti-SIDA nu se face răspunzător pentru erorile generate de sistem sau de efectele asupra utilizatorului.

Securitatea informaţiilor
Asociatia Romana Anti-SIDA încearcă evitarea oricăror neplăceri privind securitatea informaţiilor. Folosim o tehnologie care conferă o securitate sporită asupra informaţiilor postate de către utilizatori. Securitatea datelor este garantata si de sistemele care funcţionează in paralel cu cel original, astfel fiind aproape imposibilă scurgerea de informaţii prin efectuarea unor operaţiuni de spargere/descifrare a informaţiilor codate.

Utilizarea serviciilor de către minori
Asociatia Romana Anti-SIDA susţine încadrarea site-ului in audienta generala. Insa pot exista servicii care prin natura lor nu se pretează minorilor.

La cererea părinţilor/educatorilor, Asociatia Romana Anti-SIDA poate restricţiona ip-ul(urile) calculatorului la care se afla copilul(ii), în cazul în care ip-ul este static. În cazul ip-urilor dinamice (generate, gen dial-up) Asociatia Romana Anti-SIDA nu poate restricţiona accesul deoarece acestea se schimba la fiecare conectare la Internet.

Toate zonele destinate adulţilor sunt prevăzute cu astfel de masuri şi avertizări, menite sa facă imposibil accesul minorilor. In afara acestor zone destinate adulţilor, forumul ARAS (www.aras.forumhit.ro) poate fi vizionat de orice persoana majora sau minora (conform legilor in vigoare).

Vă reamintim ca Asociatia Romana Anti-SIDA a luat toate masurile posibile in România si in conformitate cu legile statului roman, in vederea împiedicării minorilor de a accesa zonele neadecvate audienţei generale. Încurajam membrii sa ne semnaleze anumite suspiciuni/certitudini privind existenta minorilor in zonele interzise acestora . De altfel, cerem persoanelor majore sa nu permită sau sa furnizeze parola de acces către alţi utilizatori sau către minori, facilitându-le accesul.

Orice sesizare de acest fel se va face prin e-mail la adresa aras.forum@gmail.com sau direct prin telefon la +4 0723 480 562

Dacă sunteţi părinte şi setaţi programele utilizate să restricţioneze accesul la informaţiile neadecvate minorilor, zonele de acces ARAS vor fi delimitate automat deoarece are prevăzute anumite compatibilităţi cu astfel de programe., ex. Pic-label ICRA.

Utilizarea bannerelor
Asociatia Romana Anti-SIDA poate folosi bannere/reclame personale sau externe. Bannerele externe, manevrate de sistemele externe pot avea un conţinut inadecvat sau pot seta cookies-uri permanente pentru a retine daca a fost afişată sau nu o reclama. Astfel de bannere externe nu sunt proprietatea Asociatiei Romane Anti-SIDA. Acesta nu poate fi tras la răspundere pentru neplăcerile produse de bannerele externe.

Certificatele de securitate
Momentan, Asociatia Romana Anti-SIDA utilizează sesiuni securizate doar la serviciile unde acestea sunt strict necesare, ex. accesul ftp al serviciilor, scrierea unor informaţii pe server, sau accesarea panoului de control. In viitor aceste certificate vor fi prezente pe majoritatea paginilor care conţin formulare electronice. Momentan, legislaţia în vigoare nu cere folosirea acestor certificate, insa Asociatia Romana Anti-SIDA tinde spre adaptarea forum-ului ARAS la standardele occidentale.

Comunicarea cu Asociatia Romana Anti-SIDA
Dacă adresaţi o întrebare către administratorul forumului ARAS, acesta îşi asumă responsabilitatea de a da un răspuns sau nu, în funcţie de solicitare. Dacă solicitarea dvs. prevede detalii tehnice sau nerespectarea acestor termeni, puteţi folosi adresa aras.forum@gmail.com sau direct prin telefon la +4 0723 480 562.

Schimbările acestui document
Asociatia Romana Anti-SIDA poate actualiza aceşti "Termeni şi condiţii" pentru a reflecta realitatea. Conţinutul termenilor şi condiţiilor se aplica conform acestei versiuni.


Informaţii de contact

Asociatia Romana Anti-SIDA va primi sugestiile/obiecţiile dvs. în privinţa acestui
document. Vă rugam să folosiţi metodele de contact specificate numai de Asociatia Romana Anti-SIDA.

Asociatia Romana Anti-SIDA

Telefon: +4 0723 480 562
Tehnic: aras.forum@gmail.com
Formular de Sugestii si Reclamatii: Aici

avatar
Bogo
Master Admin
Master Admin

masculin
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 32
Localitate : Piatra Neamt/Bucuresti
Ocupatie/Profesie Actuala : Administrator Forum/Liber Profesionist
Data de inscriere : 23/06/2007

Vezi profilul utilizatorului http://www.cazacubogdan.blogspot.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum