Conturile inactive mai mult de 30 de zile, vor fi sterse!

In jos

Mesage Icons Conturile inactive mai mult de 30 de zile, vor fi sterse!

Mesaj  Bogo la data de Mar Mar 11, 2008 3:51 pm

ATENTIE!

Din cauza dorintei mentinerii forumului la un nivel ridicat de functionare atat tehnic, serverul este setat ca odata la 30 de zile sa verifice baza de date de conturile inactive (conturi ce nu au accesat forumul de cel putin 30 de zile). Odata gasite aceste conturi, acestea vor fi sterse automat.

De asemenea, conturile care nu au postat mesaje timp de 14 zile consecutiv, vor fi setate automat ca fiind conturi inactive si vor fi dezactivate (nu sterse!), avand posibilitatea sa va reactivati contul la prima logare in limita a 14 zile de la data cand sunt dezactivate; dupa aceasta perioada, conturile vor fi sterse.

ATENTIE!
Odata ce au trecut acele 30 de zile (timp in care nu ati postat nici un mesaj sau nu ati accesat forumul), conturile vor fi sterse automat, accesul la forum putand fi facut doar in baza unei noi inregistrari.

RECOMANDARE:

Mentineti o medie de 1 mesaj postat/saptamana pentru a putea mentine contul activ.

EXCEPTII:
Conturile care nu vor fi luate in vizor in privinta stergerii vor fi conturile angajatilor, voluntarilor si colaboratorilor ARAS. Acestea din urma putand a fi dezactivate dupa 14 zile consecutive de inactivitate, avand posibilitatea reactivarii la prima logare. ATENTIE: Conturile cu mai mult de 180 de zile inactivitate pe forum vor fi sterse indiferent de categoria din care fac parte (valabil doar conturilor din categoriile expuse mai sus)!

_________________
-=[ Forumul Asociatiei Romane Anti-SIDA ]=-
avatar
Bogo
Master Admin
Master Admin

masculin
Numarul mesajelor : 96
Varsta : 32
Localitate : Piatra Neamt/Bucuresti
Ocupatie/Profesie Actuala : Administrator Forum/Liber Profesionist
Data de inscriere : 23/06/2007

Vezi profilul utilizatorului http://www.cazacubogdan.blogspot.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum